Bezoek aan Brazilië

Eind augustus ga ik samen met mijn echtgenote Brigitte op vakantie naar Brazilië. In de eerste anderhalve week zullen we de Nederlandse groepsvestigingen in de deelstaten São Paulo en Paraná bezoeken. Daarna volgt een toeristische rondreis door het land. Deze reis biedt tevens de mogelijkheid om in contact te komen met bezoekers van deze website. Uit de bezoekerstatistieken blijkt dat enkele van de trouwste bezoekers in Brazilië wonen. Laat maar een bericht achter op het reactieformulier van deze site en ik zal kijken of er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

DSC_0965

Als opwarmertje voor de reisverslagen, die ik tijdens mijn Braziliëreis op mijn weblog zal publiceren, heb ik een terugblik geschreven van mijn bliksembezoek in 2010, die in het teken stond van de viering van 50 jaar Campos de Holambra, ook bekend als Holambra II. Het verslag is hier te lezen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *