Documentaire ‘Novo Começo’ in première

Op zondag 15 juni a.s. gaat de documentaire ‘Novo Começo’ in première. Dit werk van de jonge filmmaker Martijn van Eijck handelt over de bewogen beginjaren van Holambra en het vertrek van Holambra-boeren naar Paraná. Van Eijck is zelf kleinkind van voormalige Brazilië-emigranten. Zelf heb ik ook aan de film meegewerkt in mijn rol als ‘historisch deskundige’. Hieronder volgt een voorproefje van de film.


Een gedachte over “Documentaire ‘Novo Começo’ in première

  1. rob dekker Beantwoorden

    Zijnde getrouwd met een Braziliaanse,en bezig om naar Brazilië te emigreren, heb ik deze documentatie met interesse gelezen, ongelofelijk! Waarschijnlijk weet niemand in Nederland iets over deze geschiedenis. Ook ik ga binnenkort afreizen naar Brazilië, geen idee wat ik daar ga doen. Belangrijk om te vermelden; net zoals vroeger zie ik in Nederland geen toekomst, niet om financiële redenen, maar om sociale redenen, deze regering jaagt alle weldenkende landgenoten het land uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *